Via deze pagina kunt u zich inschrijven en aanmelden bij het platform kinderoefentherapie. Het platform is onderdeel van de VvOCM en biedt alle kwaliteitsgeregistreerde kinderoefentherapeuten van de branche-vereniging de mogelijkheid zich kosteloos aan te sluiten bij het platform.

Naast afgestudeerde kinderoefentherapeuten bieden wij ook een studentenlidmaatschap voor kinderoefentherapeuten i.o. die lid zijn van de VvOCM. Dit lidmaatschap is open voor deelnemers van de post-HBO opleiding kinderoefentherapie en deelnemers van het Opleidingstraject Kinderoefentherapeut. Meer informatie over de opleiding tot kinderoefentherapeut vindt u hier.

Wanneer u zich aanmeldt bij het platform kinderoefentherapie krijgt u toegang tot onze up-to-date database van relevante bestanden en wordt u praktijk opgenomen in onze praktijkenzoeker. Met deze praktijkenzoeker bieden wij ouders, verwijzers en scholen een actueel en compleet aanbod van de kinderoefentherapeuten bij hun in de buurt. Ook ontvangt u maandelijks een nieuwsbrief met actuele en relevante informatie.

Aan uw aanmelding zijn voor u geen meerkosten verbonden, wel krijgt het platform per aangemeld lid €100,-* van de VvOCM om uw belangen te behartigen en om ons in te kunnen zetten voor kwalitatief goede zorg. Deze 100 euro wordt betaald uit uw contributie.

Na het aanmelden zal uw aanvraag binnen uiterlijk 10 werkdagen in behandeling worden genomen.

Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op met administratie@kinderoefentherapie.nl.

*Een vergoeding van €100,- aan het platform geldt voor ‘werkende leden’, voor andere lidmaatschapssoorten gelden andere bijdrages vanuit de VvOCM.