Via deze pagina kunt u zich inschrijven en aanmelden bij het platform kinderoefentherapie. Het platform is onderdeel van de VvOCM en biedt alle kwaliteitsgeregistreerde kinderoefentherapeuten van de branche-vereniging de mogelijkheid zich aan te sluiten bij het platform.

Naast afgestudeerde kinderoefentherapeuten bieden wij ook een studentenlidmaatschap voor kinderoefentherapeuten die ingeschreven staan bij het Begeleidingstraject Tot Kinderoefentherapeut (BTK).

Wanneer u zich aanmeldt bij het platform kinderoefentherapie krijgt u toegang tot onze up-to-date database van relevante bestanden en wordt u praktijk opgenomen in onze praktijkenzoeker. Met deze praktijkenzoeker bieden wij ouders, verwijzers en scholen een actueel en compleet aanbod van de kinderoefentherapeuten bij hun in de buurt. Ook ontvangt u maandelijks een nieuwsbrief met actuele en relevante informatie.

Het lidmaatschapstarief voor dit jaar is vastgesteld op €75,-. Deze kosten betaalt u bovenop uw VvOCM lidmaatschapstarief. Met uw bijdragen worden uw belangen te behartigen en om ons in te kunnen zetten voor kwalitatief goede zorg. Binnen het lidmaatschapstarief zijn vier intervisies per vijf jaar inbegrepen.

Na het aanmelden zal uw aanvraag binnen uiterlijk 10 werkdagen in behandeling worden genomen.

Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op met administratie@kinderoefentherapie.nl.

Aanmeldformulier

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sterkte-indicator
  • Door u aan te melden bij het platform kinderoefentherapie gaat u akkoord met onze privacyverklaring