Ledenvergadering 6 november 2021

Wij willen jullie graag uitnodigen voor onze ledenvergadering op zaterdag 6 november van 10.30 – 12.00. De (online) inloop is vanaf 10.20 uur.

Locatie: Online op Zoom.

Hoe werkt de online ledenvergadering?

Deze online meeting zal plaatsvinden via Zoom (een veilige, veelgebruikte tool om online te kunnen meeten). Om deel te kunnen nemen aan de vergadering heb je (bij voorkeur) een laptop/pc met webcam & microfoon. Het is eventueel ook mogelijk om via mobiel of tablet deel te nemen. Tijdens de vergadering kan je zowel mondeling als via een chat-functie vragen stellen.

Documenten ter inzage/goedkeuring

Agenda

10.20:

  • Online inloop

10.30:

  • Welkom, Toelichting jaarplan Platform Kinderoefentherapie, wat hebben we gerealiseerd en wat zijn onze plannen voor het nieuwe jaar.

11.15:

  • Rosanne Kuijpers zal een presentatie geven over haar promotieonderzoek naar het loopvermogen van kinderen met developmental coordination disorder (DCD) en cerebrale parese (CP). Loopaanpassingsvermogen is een belangrijke vaardigheid in het dagelijks leven van kinderen, zoals tijdens sport, spel en activiteiten op school. Kinderen met motorische problemen hebben hier echter vaak moeite mee. Rosanne zal vertellen over een nieuw meetinstrument om het loopaanpassingsvermogen te meten bij kinderen, over het effect van dubbeltaken op het lopen bij kinderen met DCD en over effecten van loopbandtraining bij kinderen met DCD en CP.

12.00

  • Einde ledenvergadering

12.30

  • Start Begeleide intervisie. Meer informatie over de begeleide intervisie zal per mail gecommuniceerd worden naar de deelnemers. Er zijn geen plekken meer beschikbaar.